Ohjelmakartan ulkopuolinen ohjelma

Suodata ohjelmaa

D&D Seikkailu merellä

Oletko koskaan halunnut kokeilla Dungeons&Dragons pöytäroolipeliä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Noviisille sopiva 2-4 tunnin one-shot kampanja "Seikkailu merellä" opettaa nopilla pelaamisen salat! Pelaajat saavat valita valmiista hahmoista itselleen sopivimman sankarin. Kokeneempi pelaaja voi myös tuoda pelinvetäjälle etukäteen oman hahmonsa pelattavaksi.

Kpop Random Dance Play

Tanssiryhmä The Trix toivottaa kaikki tervetulleiksi tanssimaan lempi K-Pop biisejäsi tai vain tulemaan katsomaan. Kaikki ovat tervetulleita, iästä ja taidoista riippumatta.

K-Pop Random Play Dance

K-Pop Random Play Dance on tanssipeli, jossa tanssitaan eri K-Pop-biisien kertsejä. Iällä tai tanssitaidoilla ei ole väliä ja kaikki ovat tervetulleita!

Nukkemiitti

Oletko paatunut nukkeilija henkeen ja vereen? Ovatko nukkesi sinulle täysverisiä perheenjäseniä? Tai oletko muuten vain kiinnostunut tästä mystisestä harrastuksesta, joka monipuolisuudellaan vie kaiken vapaa-aikasi ja rahasi? Tervetuloa esittelemään omia nukkejasi, keskustelemaan nukkeilun jalosta aatteesta, ihailemaan muiden nukkeja tai vaikka kaikkia edellä mainittuja. Kaikki nukkeilijat ja nukkeilumieliset tervetuloa!

Feedback privacy policy…