Ohjelmakartan ulkopuolinen ohjelma

Saturday 10:30

Skirmish-pelipiste

Tule tutustumaan aloittelijaystävällisiin, pienen budjetin miniatyyripeleihin Todellisuuspakolaiset ry:n skirmish-pelipisteellä! Esiteltävinä peleinä ovat Warhammer 40k-universumin synkkään, sodan repimään tulevaisuuteen sijoittuva Kill Team sekä viktoriaanista kauhua ja juonittelua sisältävä Malifaux. Pelipiste on auki koko tapahtuman ajan.

Go -lautapeli

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan ja pelailemaan Go -lautapeliä!

Go on ikivanha strategia peli Kiinasta, jossa tarkoituksena on mustien ja valkoisten kivien avulla rajaamalla sekä kiivaasti taistelemalla valloittaa itselleen alueita 19 x 19 laudalla.

Ohjelman pisteen järjestää Tamperelainen Go -toimintaa vetävä Kanpai ry. Facebookissa "Tampere Go Baduk Weiqi Club"

Ohjelmaa järjestetään sekä lauantaina klo 10 - 21 että sunnuntaina klo 10 - 18.

Android Netrunner: demopeluutus

Android: Netrunner on FFG:n julkaisema LCG (Living Card Game) jossa pelaajat pääsevät mittelemään dystopisessa tulevaisuudessa yksinäisenä hakkerina tai maailmaa hallitsevana suuryrityksenä.

MtG: Standard / Modern / Legacy 8-man

MtG-pelejä: Formaatteina, Standard, Modern, sekä Legacy. Turnaus alkaa heti kun listassa 8 pelaajaa. Single Elimination, jokaisesta voitosta saa palkintoja. Hinta 5 euroa.

MtG: Aether Revolt Drafti

Aether Revolt draftissa pelataan 2 boosteria Aether Revolttia ja 1 boosteri Kaladeshia. Avatut kortit saa pitää. 3-0 tuloksella palkinnoksi 5 boosteria ja 2-1 tuloksella 3 boosteria. Palkinnot ovat siis 1.8 boosteria per pelaaja, joka on enemmän kuin missään muualla Suomessa!

Turnaus alkaa heti kun 8 pelaajaa on ilmoittautunut.
Hinta 15 e tai omilla boostereilla 6 e.

Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina puoleen yöhön asti ja sunnuntaina 10-17. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Warmachine & Hordes- figuturnausEnnakkoilmoittautuminen

Tampereen taktiikkapelaajat ry järjestää Warmachine & Hordes-figuturnauksen. Turnaus pelataan 75 pisteen armeijoilla. Lisätietoa ilmottautumislinkistä.

Malifaux 50SS GG2017 -tournamentEnnakkoilmoittautuminen

Three rounds of tournament Malifaux using the latest Gaining Grounds and errata documents. The tournament is organized by Tampereen Taktiikkapelaajat ry. The tournament takes place in Duetto 2.

Tournament Organizer: Markus Takala (TaTaPe ry)

Saturday 4.3.2017

10:00 - 10:30 : Info
10:30 - 12:30 : First round
12:30 - 14:00 : Lunch break
14:00 - 16:00 : Second round
16:00 - 18:00 : Third round
18:00 - 00:00 : Results, prices and freeplay

Saturday 11:00

Lautapelisuunnittelukilpailu

Tule pelaamaan lautapelejä, jotka on suunnitellut nousevat lautapelisuunnittelijat. Pelaa jokaista ja anna palautetta. Kävijöiden suosikki voittaa palkinnon! Pelejä on hauskasta kortinpeluusta tiukkaan strategiamittelöön. Paikalla on myös lyhyt infopaketti joka pelistä.

Pathfinder Society

Pathfinder Society on maailmanlaajuinen kampanja, jonka parissa pääsee kokemaan perinteistä fantasiaseikkailua, taistelemista, roolipelaamista, ongelmanratkaisua ja kaikkea siinä välillä. Pelit kestävät noin neljä tuntia ja mukaan niihin pääsee omalla hahmolla tai sitten valmishahmoilla, joita löytyy tasoilla 1, 4 ja 7.

Korkeamman tason pelit vaativat enemmän sääntötietämystä, mutta alempien tasojen (1-5) peleihin on helppo hypätä mukaan - pelinjohtajat kyllä auttavat pääsemään mukaan. Jos sinulla on kokemusta Dungeons and Dragons -roolipelistä, erityisesti sen kolmannesta versiosta, pääset sitäkin helpommin peliin sisään.

Pelit ovat sisällöltään kevyitä, eivätkä sisällä raskaita tai järkyttäviä teemoja. Lauantaiyön viimeiset pelit alkavat klo 23 ja sunnuntaina pelattava conispesiaali alkaa klo 12

Pathfinder Adventure Card Game

Pathfinder Adventure Card Game on co-op korttipeli, joka sijoittuu Paizo Publishingin Golarion-fantasiamaailmaan. Peli on nopeatempoista resurssioptimointia, jossa yhdistyy lautapelien ja pöytäroolipelien mekaniikkoja genret ylittävällä tavalla.

Peliin tulee uutta fyysistä sisältöä Living Card Game-julkaisumallilla: pelinjohtajalle iso paketti kerran vuodessa, pelaajilla pienet omat cubet, joiden sisällä pakan- eli hahmonkehitys tapahtuu pakkaa hiljalleen parantelemalla.

Hitpointissa pelataan pelin kampanjamuotoa, johon julkaistaan säännöllisesti uusia pelattavia skenaarioita. Valmispakkoja tarjolla, tule kokeilemaan!

Kadonneiden jäljilläEnnakkoilmoittautuminen

Athkatlan kaupungissa Forgotten realmsissa erään pikkuvarkaan sukulaiset katosivat mystisesti kotoaan ja hän jatkaa rikoskierrettään, jotta saisi kerättyä varoja etsivän palkkaamiseen. Uusi apupoliisi sai hänet kiinni eräällä murtokeikalla ja lupasi auttaa tapauksen selvittämisessä. Kaupungin viranomaiset eivät osanneet auttaa heitä, vaan vaikuttivat suorastaan pelkäävän jotakin, mutta kertoivat kuitenkin ohikulkumatkalla kaupunkiin poikenneista kahdesta kääpiöstä joiden seurue katosi kapakasta. Nelikko sai tehtävän selvittää mitä on tapahtunut.

Tarinan vuoksi käytetään valmiita hahmoja (rogue, fighter, barbarian, cleric).

Vetehisten VirsiEnnakkoilmoittautuminen

Ropeconissa ja Traconissa 2016 alkanut kampanja jatkuu. Astinkivisaarilla riittää unelmia jahdattaviksi ja arvoituksia ratkottaviksi, olit sitten urhea uudisraivaaja, lain kouraa pakeneva merirosvo tai muu epämääräinen onnenonkija. Kuinka kauan sinä selviät omien hoksottimiesi ja edellisten pelaajien jättämien vihjeiden varassa? Tule ja liitä äänesi kuoroon jotta laulumme kantaa kaukaisimmillekin rannoille!

A Game of Thrones LCG 2nd edition -turnaus, joustEnnakkoilmoittautuminen

A Game of Thrones korttipelin kakkosedikan turnaus formaattina joust. Turnauksessa pyritään rentoon meininkiin ja osallistujamäärä määrittää kierrosten määrän, kuitenkin väh. 4 swiss-kierrosta.

A Game of Thrones LCG 2nd edition tournament- Format is joust and relaxed tier. Number of rounds depends on the number of players but at least four rounds of swiss.

Possibility to run melee or draft as a side event.

Saturday 14:00

Space Guns - hauska digitaalinen seurapeli !

Digitaalisen lautapelin pelaamista, pelin devaaja paikalla ohjeistamassa, sekä puhumassa mobiilipelien tekemisestä.)

Saturday 16:00

Kirottujen aarteiden metsästäjätEnnakkoilmoittautuminen

Otmarin aatelissuvun pojalla Ambertilla on ratkaisu niskaan hengittäviin velkojiin: hän kerää ystävänsä pappi Fafrinin kanssa kokoon praedor-joukon ja suuntaa Borvarian kirottuihin raunioihin, jotka tarujen mukaan ovat täynnä rikkauksia. Retkeen sisältyy vaaroja, mutta sitä varten mukaan otetaan muutama roteva rahvas. Suden autiomaan ylitettyään retkikuntanne on valmiina kohtaamaan unohdetut aarteet ja niitä vartioivat vaarat.

Valmiit hahmot, sääntöjen / maailman tuntemus suotavaa mutta ei pakollista.

Ancient Domains of Mystery -Ennakkoilmoittautuminen

Kaaoksen muinaiset voimat ovat heräämässä Ancardiassa kaikkien tietämättä.
Tajuavatko valtakunnan asukkaat liian myöhään mitä on tapahtumassa? Onko
olemassa ketään jotka kykenevät vastustamaan kaaoksen korruptoivaa voimaa?

Peli sijoittuu Thomas Biskupin luomaan rogue-like tietokonepelin maailmaan ja on hatunnosto
sen monimuotoisuudelle. Osa peliajasta on varattu hahmonluonnille, joka on ADOMille
uskollinen erilaisine kysymyksineen ja hahmo-ominaisuuksien kanssa. Pelisysteemissä lainataan
elementtejä World of Darknesista, Pathfinderista ja Fate-systeemistä. Pelimateriaalit ovat englanniksi.

Pokémon AdventureEnnakkoilmoittautuminen

Tervetuloa Pokémonien maailmaan! Tänään pääset aloittamaan uuden Pokémon-seikkailusi. Valitse aloituspokémonisi ja lähde matkalle kohti Pokémon-mestaruutta. Kerää itsellesi kova tiimi lähimetsien hirviöitä ja voita ensimmäinen salihaasteesi. Pokemon Adventure on jännittävä mutta iloinen seikkailu, josta saa eniten irti, jos piirrossarjan hahmot ovat ennestään tuttuja.

Welcome to the world of Pokémon, the game is suitable for everyone and also playable in English.

The TreeEnnakkoilmoittautuminen

The Quick on Nordic Noir roolipeli raskaista aiheista. Pohjoismainen hyvinvointivaltio on pelkkää mädäntyneen yhteiskunnan taakseen kätkevää sanahelinää, ja paraskin sankari joutuu toimimaan moraalisesti arveluttavalla alueella. Väkivalta ja kuolema ovat alati läsnä, ja ne jättävät todellisuuden kudelmaan huonosti arpeutuvia haavoja, joiden läpi tunkeutuu unohdettuja kauhuja.

Sankarimme ovat pieni joukko yksilöitä, jotka uskovat voivansa korjata väkivallan arvet todellisuuden pinnassa, ja suojella tavallisia ihmisiä niiltä hirveyksiltä, jotka elävät tuolla ulkona.

The Tree on pelitestausvaiheessa oleva esimerkkiskenaario The Quick - roolipelille, jossa hahmot törmäävät kammottaviin tapahtumiin Skånelaisella maatilalla seuratessaan saamaansa vihjettä.

Sunday 09:00

TaTaPe: X-Wing Team Epic -turnausEnnakkoilmoittautuminen

Kahden hengen joukkeilla pelattava X-Wing Team Epic -turnaus. Pelataan Fantasy Flight Gamesin virallisen sääntöpaketin mukaan ja 3 kierrosta.

Sunday 10:00

Go -lautapeli

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan ja pelailemaan Go -lautapeliä!

Go on ikivanha strategia peli Kiinasta, jossa tarkoituksena on mustien ja valkoisten kivien avulla rajaamalla sekä kiivaasti taistelemalla valloittaa itselleen alueita 19 x 19 laudalla.

Ohjelman pisteen järjestää Tamperelainen Go -toimintaa vetävä Kanpai ry. Facebookissa "Tampere Go Baduk Weiqi Club"

Ohjelmaa järjestetään sekä lauantaina klo 10 - 21 että sunnuntaina klo 10 - 18.

MtG: Standard / Modern / Legacy 8-man

MtG-pelejä: Formaatteina, Standard, Modern, sekä Legacy. Turnaus alkaa heti kun listassa 8 pelaajaa. Single Elimination, jokaisesta voitosta saa palkintoja. Hinta 5 euroa.

MtG: Aether Revolt Drafti

Aether Revolt draftissa pelataan 2 boosteria Aether Revolttia ja 1 boosteri Kaladeshia. Avatut kortit saa pitää. 3-0 tuloksella palkinnoksi 5 boosteria ja 2-1 tuloksella 3 boosteria. Palkinnot ovat siis 1.8 boosteria per pelaaja, joka on enemmän kuin missään muualla Suomessa!

Turnaus alkaa heti kun 8 pelaajaa on ilmoittautunut.
Hinta 15 e tai omilla boostereilla 6 e.

Lautapelisuunnittelukilpailu

Tule pelaamaan lautapelejä, jotka on suunnitellut nousevat lautapelisuunnittelijat. Pelaa jokaista ja anna palautetta. Kävijöiden suosikki voittaa palkinnon! Pelejä on hauskasta kortinpeluusta tiukkaan strategiamittelöön. Paikalla on myös lyhyt infopaketti joka pelistä.

Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina puoleen yöhön asti ja sunnuntaina 10-17. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Sunday 11:00

Android: Netrunner -turnaus

Kevyt turnaus, johon voi osallistua jo vähäisellä kokemuksella pelistä. Turnaus kestää noin viisi tuntia ja saattaa sisältää ruokatauon mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. Mukaan tarvitset vain pakan molemmille puolille, mielellään myös pelin coresetin mukana tulevat tokenit. Turnauksessa noudatetaan tavallisia pakanrakennussääntöjä sekä virallisia FFG:n turnaussääntöjä, mukaanlukien errata ja Most-Wanted List. Lailliset kortit ovat kaikki viikkoa ennen turnauspäivää virallisesti julkaistut kortit. Jos olet tulossa ensimmäiseen turnaukseesi, ei kannata liikaa murehtia yksityiskohdista!

Vetehisten VirsiEnnakkoilmoittautuminen

Ropeconissa ja Traconissa 2016 alkanut kampanja jatkuu. Astinkivisaarilla riittää unelmia jahdattaviksi ja arvoituksia ratkottaviksi, olit sitten urhea uudisraivaaja, lain kouraa pakeneva merirosvo tai muu epämääräinen onnenonkija. Kuinka kauan sinä selviät omien hoksottimiesi ja edellisten pelaajien jättämien vihjeiden varassa? Tule ja liitä äänesi kuoroon jotta laulumme kantaa kaukaisimmillekin rannoille!

Sunday 14:00

Space Guns - hauska digitaalinen seurapeli !

Digitaalisen lautapelin pelaamista, pelin devaaja paikalla ohjeistamassa, sekä puhumassa mobiilipelien tekemisestä.)

Feedback privacy policy…