The English translation of Kompassi is a work in progress. We apologize for the large number of missing translations.

If you are able to read Finnish, we recommend switching to Finnish via the link at the upper right.

Ohjelmakartan ulkopuolinen ohjelma

Saturday 12:00

Pathfinder SocietyEnnakkoilmoittautuminen

Pathfinder society pelauttaa Hitpointissa useita skenaarioita sekä monipöytäspesiaalin. Pelejä pyörii Pathfinder societyn omassa pelitilassa usean pelinjohtajan vetämänä koko tapahtuman ajan.

Lautapelilainaamo

Paikalla on Suomen Lautapeliseuran kirjasto, josta voit lainata tuttuja ja tuntemattomia pelejä pelattavaksi tapahtumassa. Kirjasto on auki koko tapahtuman ajan.

Magic: The Gathering -turnaus

8-man single elimination turnauksia pääasiallisesti drafteina,
mutta muutkin formaatit onnistuvat. Lisäksi "Tampere Championship -
Standard" competetive turnaus alkaen klo 14.

Draftien hinnat 15€, muut 5€. Kaikissa jaetaan palkintoja 1.5xpelaajien
määrä boostereita.

Go

Tule opettelemaan Gota tai löytämään itsellesi peliseuraa jos tunnet jo perusteet. Go on yksinkertaiset säännöt omaava kahden hengen peli, joka juontaa juurensa yli 4000 vuoden taakse. Perusteet on helppo oppia, mutta go tarjoaa paljon strategisia haasteita shakin tapaan. Ohjattua opetusta tarjolla lauantaina 12-20 ja sunnuntaina 10-15. Muina aikoina vapaata pelaamista.

Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina 12-20 ja sunnuntaina 10-15. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos se on itsellesi entuudestaan tuttu!

Saturday 13:00

Pokémon TCG -aluemestaruusturnausEnnakkoilmoittautuminen

Ilmoittautuminen klo 12-12:45, ensimmäinen kierros alkaa klo 13.
Turnausformaattina Expanded, eli käytössä ovat kaikki Black & White -setin ja sitä uudemmat kortit. Palkintoja jokaisen ikäsarjan (-10v, 11-14v, 15v+) kahdeksalle parhaalle sisältäen boostereita, korttisuojia, pelimattoja ja muita oheistuotteita. Voit saapua paikalle myös kuulemaan lisää pelistä sekä liiga- ja turnaustoiminnasta. Ennakkoilmoittautuminen ja lisäinfoa Pokémon-foorumilla http://pkmn.foorumi.eu/viewtopic.php?f=20&t=3322

Eldritch HorrorEnnakkoilmoittautuminen

Peluutamme kaksi max. 6 hengen Eldritch Horroria. Yhden pelin
kesto on noin 3-4 tuntia. Kyseessä on Arkham Horrorin "pikkusisko",
kevyempi, sujuvampi ja huomattavasti mukavampi pelata. Kyseessä on
yhteistyöpeli, jossa seikkaillaan pitkin maailmankarttaa ja yritetään estää
Sen Ison Pahan herääminen tai ollaan pahemmassa kuin pulassa! HUOM: Kortit
ovat englanniksi.

Tapaus Röllin matkatavaratEnnakkoilmoittautuminen

Kulmakonttori seikkailee: Tapaus Röllin Matkatavarat
Itä-Suomen läänissä metsästäjät ovat ilmoitelleet metsässä tekemistään
kummista havainnoista, jotka ovat päätyneet Kulmakonttorin pöydälle.
Tutkijat lähetetään selvittämään syytä ja saavat selville synkän
salaisuuden. 5 Pelaajaa

Tuumasta TyrmäänEnnakkoilmoittautuminen

Uusi maailma tarvitsee uusia Sankareita! Tule kokemukseen katsomatta kokemaan roolipelaamisen taika, oli kyseessä ensimmäinen kerta kun kosket 20-sivuiseen noppaan tai takan reunuksella roikkuisi kymmeniä lohikäärmeen päitä. Pelaajat opastetaan hahmon luonnista ensimmäiseen seikkailuunsa Elerestin fantasia-maailmaan ja D&Dn saloihin. Pelinä toimii Dungeons & Dragons 5E. 5-12 pelaajaa.

Kitai (Cthonian Highways demopeli)Ennakkoilmoittautuminen

Postapokalyptisessä fiktiossa Suuret Muinaiset ovat tullee takaisin herättämään pahennusta ja maailma on rikki. Tapahtumat lähtevät liikkeille kun asfalttisoturien polttoaine loppuu Kitain aavikolla ja hiekkamyrsky näyttäisi lähestyvän. Ongelmia on tosin muillakin: polttoainetta voisi saada viereiseltä asutukselta mutta se on jengin piirittämä.

Pelaajia 2-6

Lähi-idästä pohjolaanEnnakkoilmoittautuminen

Kun taivaalta sataa tulta, on juostava. Kun koti on raunioina, on lähdettävä pitkälle matkalle. Kun elämä päättyy, on aloitettava alusta. Pelissä seurataan katastrofielokuvan hengessä pakolaisia, jotka yrittävät selvitä vihamielisen Euroopan halki pohjoiseen turvapaikkaan. Pelisysteeminä on Zombeja! Ovella! 3-5 Pelaajaa.

Numenera – Varjoja ja kangastuksiaEnnakkoilmoittautuminen

Numenerassa ihmiset rakentavat uutta maailmaa kahdeksan aikaisemman sivilisaation jäänteiden päälle. Tarpeeksi kehittynyttä teknologiaa ei erota taikuudesta eikä sitä tarvitsekaan – vaan usein sen ymmärtäminenkään ei ole mahdollista. Neljä hahmoa sukeltaa Numeneran maailman outouksiin selvittäessään paikallisen merkkihenkilön salaisuutta. Seikkailu painottaa mysteerien ratkomista ja salaperäisten, selittämättömien asioiden ja paikkojen tutkimista.

CORPS2Ennakkoilmoittautuminen

Vaihtoehtohistoriaa Espanjan Sisällissodan aikoihin. Omalaatuisina syntyneet ihmiset erikoisina ominaisuuksineen ovat päätyneet Tasavallan puolelle. Anarkistiprikaatin ryhmä päätyy sekaantumaan erikoisiin tapahtumiiin Barcelonan laitamilla.

Sääntöjärjestelmä: CORPS 2 laitos (enimmäkseen). Pelaajille annetaan valmiit hahmot.

Warmachines turnaus

Steamroller 2015 seuraavalla variantilla: 35 pistettä ei maalauspakkoa 1-2 listaa, d&c 0 45 minuutin nordic deathclock(depo ei kellossa, kellon saa pysäyttää vessareissuihin, sääntökyssäreihin jne). Palkintoja luvassa!

Android Netrunner – demo

Alkuperäisen Richard Garfieldin Netrunnerin pohjalta suunniteltu asymmetrinen LCG, missä hakkeri yrittää tunkeutua yrityksen tietojärjestelmään varastaakseen yrityksen suunnitelmat samalla kun yritys puolustautua. Tule tutustumaan peliin! Huomaa sunnuntain turnaus.

Warhammer 40k Conquest-turnaus

Warhammer 40,000: Conquest LCG- turnaus. Peliä pelataan 3-4 swiss kierrosta, jonka jälkeen top 4 pääsee semifinaaliin. Käytössä ovat viralliset FFG:n turnaussäännöt. Pakoissa saa olla kortteja coren lisäksi 1. cyclestä ja The great devourer lisäosista. Turnaukseen osallistuvien pakkojen paperilistat täytyy toimittaa viralliselle tuomarille ennen turnauksen alkua. Tulosta/ kirjoita siis listasi ja tule turnaukseen. Voittajalle on palkinto luvassa!

Saturday 14:00

Rakkaudesta rangaistaan 1Ennakkoilmoittautuminen

Rakkaudesta rangaistaan (Pelautetaan 3 kertaa)
Lamentations of the Flame Princess -seikkailu 3 – 6 hengelle

Tule kokemaan rakkautta, anarkiaa ja silkkaa kauhua pöytäroolipelien parissa! Peli ei sovellu lapsille, heikkähermoisille, vanhuksille, feministeille, avaruusolennoille tai oikeastaan kenellekään. Pelinjohtajaa ei saa polttaa noitana.

Saturday 15:00

Lady BlackbirdEnnakkoilmoittautuminen

Säännöt: The Shadow of Yesterday + Pool
Setting: The Wild Blue
Pelaajamäärä: 5
Kesto: 5h
Genre: Steampunk-fantasia
Teemat: Vauhdikas, hauska ja romanttinen seikkailu alkuperäisen Star Warsin, Fireflyn ja Studio Ghiblin hengessä
Pelityyli: Seikkailu syntyy pelaajien aktiivisuudesta, joten energiaa, ääntä ja huumoria
Muuta: Valmiit hahmot, sopii aloittelijoille, ei ennakkotietovaatimuksia

Tales from the Wild Blue Yonder

Lady Blackbird is on the run from an arranged marriage to Count Carlowe. She hired a smuggler skyship, The Owl, to take her from her palace on the Imperial world of Ilysium to the far reaches of the Remnants, so she could be with her once secret lover, the pirate king Uriah Flint.

However—Just before reaching the halfway point of Haven, The Owl was pursued and captured by the Imperial cruiser Hand of Sorrow, under charges of flying a false flag.

How will Lady Blackbird and the others escape the hand of sorrow? What dangers lie in their path? Will they be able to find the secret lair of the pirate king? If they do, will Uriah Flint accept Lady Blackbird as his bride? By the time they get there, will she want him to?

Saturday 17:00

DreadEnnakkoilmoittautuminen

Dread on The Impossible Dreamin julkaisema kauhuroolipeli, jossa tarinankerronta ja hahmot ovat pääosassa. Noppien heittely korvataan Tower of Dreadin (alias Huojuvan tornin) palikoilla – jos hahmo tekee jotain stressitilassa tai yrittää jotain, mitä hän ei ennalta osaa, on pelaajan vedettävä palikka tornista. Pelaajan onnistuessa hahmo onnistuu, mutta epäonnistuminen johtaa hahmon tiensä päähän. Pelin edetessä, tarinan syvetessä ja tunnelman kohotessa käsien tärinä on pahasta.

Pelaajia 3 – 6 per pelikerta, yhden skenaarion kesto 2 – 4 h. Skenaarioita vedetään kestosta riippuen kahdesta ylöspäin.

Kylmän kaivon linnoitusEnnakkoilmoittautuminen

Punaboksi D&D – Kylmän kaivon linnoitus
Suomennettua Mentzerin laitosta D&D:stä, seikkailuna uudistettu
versio tutusta linnoituksesta. Heitellään porukalla hahmot ja
lähdetään tutkimaan luolaholvia.

Outside the Dungeon of MalborEnnakkoilmoittautuminen

Järjestelmä: World of Dungeons
Pelaajia 3-5
Aika 4h
Ikäraja: 18

Viimeiset kaksi viikkoa Malborin luolissa olivat rankkoja. Paikka oli pahempi kuin kukaan teistä uskalsi kuvitella. Paljon tapahtui, mutta olette sentään hengissä, toisin kuin vähemmän onnekkaat ryhmänne jäsenet. Raikas ilma ja laskeva aurinko ovat toivottavat teidät jälleen tervetulleeksi maan pinnalle, mutta huomaatte nopeasti, että tämä ei ole se sama paikka, josta laskeuduitte luoliin.

Saturday 18:00

Rakkaudesta rangaistaan 2Ennakkoilmoittautuminen

Rakkaudesta rangaistaan (Pelautetaan 3 kertaa)
Lamentations of the Flame Princess -seikkailu 3 – 6 hengelle

Tule kokemaan rakkautta, anarkiaa ja silkkaa kauhua pöytäroolipelien parissa! Peli ei sovellu lapsille, heikkähermoisille, vanhuksille, feministeille, avaruusolennoille tai oikeastaan kenellekään. Pelinjohtajaa ei saa polttaa noitana.

Sunday 09:00

Warhammer 40k turnaus

WH40k Patrol turnaus, voittajille palkintoja luvassa! Lisää säännöistä: https://app.box.com/s/fanxy4bhsd5ogp8i4vtxzmj5vqm4cwim .

Sunday 10:00

Sofokleen merkkiEnnakkoilmoittautuminen

Keisaripingviineille yhtenäisyys merkitsee turvaa Antarktiksen karuissa oloissa. Erilaisuus on uhka, joka voi tuhota kaiken. Pelihahmot ovat pingviinisankareita, joiden on toimittava yhteisönsä puolesta. Peli sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Pelisysteeminä on Ikuisuuden laakso. 2-4 Pelaajaa

Android Netrunner-turnaus

Android: Netrunner turnaus max 16 pelaajalla pelataan 4 kierrosta swissiä, 16-32 pelataan 5 kierrosta swissiä. 65 minuutin kierrosaika. Toisen kierroksen jälkeen lounastauko.
Palkintoina FFG 2015 Summer tournament kit. Kaikki vähintään 2 viikkoa
ennen turnausta yleisesti saatavilla olevat kortit sallittuja

Rakkaudesta rangaistaan 3Ennakkoilmoittautuminen

Rakkaudesta rangaistaan (Pelautetaan 3 kertaa)
Lamentations of the Flame Princess -seikkailu 3 – 6 hengelle
.
Tule kokemaan rakkautta, anarkiaa ja silkkaa kauhua pöytäroolipelien parissa! Peli ei sovellu lapsille, heikkähermoisille, vanhuksille, feministeille, avaruusolennoille tai oikeastaan kenellekään. Pelinjohtajaa ei saa polttaa noitana.

X-wing turnaus

Escalation-turnaus FFG:n turnaussäännöillä. Neljä kierrosta 60/90/120/150 pistettä. Palkintoja luvassa!

Magic: The Gathering -turnaus

8-man single elimination turnauksia pääasiallisesti drafteina,
mutta muutkin formaatit onnistuvat. Lisäksi "Tampere Championship – Modern"
competetive turnaus. klo 10-16.

Draftien hinnat 15€, muut 5€. Kaikissa jaetaan palkintoja 1.5xpelaajien
määrä boostereita.

Matka Lahteen (Cthonian Highways demopeli)Ennakkoilmoittautuminen

Postapokalyptisessä fiktiossa Suuret Muinaiset ovat tullee takaisin herättämään pahennusta ja maailma on rikki. Joskus pohjoismaina tunnetulla alueella kituuttaa vielä useampia linnoituskaupunkeja. Sisu E13 rekkaa operoivat asfalttisoturit saavat tehtäväksi ajaa henkilökuljetus Valtatie 12 pitkin Tampereelta Lahteen. eikä homma tietenkään mene aivan putkeen.

Pelaajia 2-5

A Game of Thrones LCG-turnaus

Osallistu Agot LCG turnaukseen. Käytössä on vain core setti. Käytössä viralliset FFG Joust turnaussäännöt. Voittajalle on palkinto luvassa!

Sunday 12:00

SlaaraphenlandEnnakkoilmoittautuminen

Säännöt: Kakkumekaniikka (ei nopanheittoa)
Setting: Löyhästi Warhammer Fantasy
Pelaajamäärä: 4
Kesto: 2h
Genre: Synkkä fantasia, huumori
Teemat: Ylitsepääsemätön maallinen himo ja houkutus, sisältää aikuismaisia teemoja
Pelityyli: Pelissä on humoristisia kohtauksia ja saa nauraa, kunhan homma pysyy kasassa
Muuta: Pelissä käytetään kakkumekaniikkaa, mikä kirjaimellisesti tarkoittaa kakun syömistä, joten ei valitettavasti allergikoille. Valmiit hahmot, sopii aloittelijoille, ei ennakkotietovaatimuksia.

Kaikki ovat kuulleet tarinoita yltäkylläisyyden valtakunnasta, Slaaraphenlandista. Nälänhätä koettelee pientä kylää ja neljä nälkäistä nuorukaista lähtee etsimään tätä satumaista paratiisia, jossa neidot palvelevat sankareita ja kaikki hyvä on ilmaista.

HyperboreaEnnakkoilmoittautuminen

Peluutamme kaksi max. 6 hengen Hyperboreaa. Yhden pelin kesto on
noin 3 tuntia. Peli perustuu "bag-buildingiin" eli pelaajan toiminnot
riippuvat hänen omasta pussistaan nostamiin kuutioihin. Pelin aikana
liikutaan laudalla, taistellaan haamuja ja toisia pelaajia vastaan,
hankitaan teknologiakortteja lisäämään tekemisen mahdollisuuksia ja
kerätään mahdollisimman optimaalinen kokoelma erivärisiä kuutioita omaan
pussiin nostettavaksi.

Sunday 13:00

Tapaus pirullinen osuuskuntaEnnakkoilmoittautuminen

Kulmakonttori seikkailee: Tapaus Pirullinen Osuuskunta
Kulmakonttorin tutkijat lähetetään Turkuun selvittämään sen lähellä
tapahtuvia kummia tapahtumia ja yhteensattumuksia. Miksi ihmiset ovat
unohtaneet miten Turkuun päästään ja miksi Geologianlaitos on mitannut
seudulla enemmän pieniä maanjäristyksiä? 5 Pelaajaa

Feedback privacy policy…