Yukicon 3.0  Messukeskuksen Kokoustamo 27.–28.2.2016

Yukicon on vapaaehtoisvoimin järjestettävä anime- ja pelitapahtuma. Tapahtumassa löytyy luentoja kummastakin aiheesta, loistokkaat Nordic Cosplay Championship -karsinnat, monipuolista osallistuvaa ohjelmaa, sekä myyntipöydät ja taidekuja, joiden tarjonta ei jätä käsiä tyhjiksi.

Yukicon 3.0 järjestetään 27.-28.2.2016 Kokoustamossa, joka myös tunnetaan Helsingin Messukeskuksen kongressisiipenä. Uudet tilat tarjoavat uusia, avarampia huoneita ohjelmanpitäjille, suurempaa myyntipöytätilaa sekä luonnollisesti enemmän tilaa kävijöillemme.

Ensimmäinen Yukicon järjestettiin 2014 ja tapahtuman liput myytiin loppuun 30 minuutissa. Vuonna 2015 Yukicon 2.0 järjestettiin jälleen kerran Espoon Kulttuurikeskuksessa, ja liput katosivat kaupasta tällä kertaa alle 5 minuutissa. Kävijäpalautteessa on jo ensimmäisestä tapahtumasta lähtien toivottu suurempia tiloja. Näiden seikkojen myötä on tullut järjestäjäporukalle selväksi, että tapahtumaamme haluaa tulla enemmän ihmisiä kun voimme fyysisesti lippuja myydä. Lähdimme siis etsimään uusia tiloja ja etsintöjen tuloksena jätämme haikein mielin Espoon Kulttuurikeskuksen.

Kokoustamo on kuitenkin kaikkea, mitä rakas Kulttis oli, paitsi suuremmin! Luentosalit ja hengailutilat ovat suurempia, ohjelmatiloja on enemmän ja pääsaliin mahtuu enemmän väkeä. Jättäkää kaikki huolet betonisista messuhalleista, sillä Kokoustamon tilat ovat täynnä luonnonvaloa, mukavasti sisustetut ja hurmaavan monipuoliset.

Muutosten myötä lipunhinta nousee hieman. 25 euron hintaan pääset Yukiconiin koko viikonlopuksi.

Go to event home page…

Työvoima

Työvoimahaku ei ole tällä hetkellä avoinna.


Ticket sales

Ticket sales is not currently open.Feedback privacy policy…