Tracon X  Tampere-talo 5.–6.9.2015

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään syksyllä 2015 jo kymmenettä kertaa. Juhlavuoden kunniaksi tapahtuman teema on aikamatkustus, ja tapahtuman ohjelmassa nähdään välähdyksiä niin kaikilta menneiltä vuosilta kuin Traconin tulevaisuudestakin. Ehkä myös kadonnut vuosi 2007, jolloin Traconia ei järjestetty, tekee paluun...

Tracon on tapahtuma animen eli japanilaisen animaation, mangan eli japanilainen sarjakuvan, cosplayn, J-rockin, J-popin ja muun japanilaisen populaarikulttuurin sekä pöytä- ja liveroolipelien ja lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelien harrastajille. Tracon tarjoaa kävijöilleen monipuolisesti näkemistä, tekemistä ja kokemista: esitelmiä, työpajoja, kilpailuja, paneelikeskusteluja, tanssiesityksiä, pelejä ja miittejä.

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tracon tarjoaa myös monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua.

Go to event home page…

Työvoima

Työvoimahaku ei ole tällä hetkellä avoinna.


Programme

The programme schedule for this event has been published

View programme schedule


Ticket sales

Ticket sales is not currently open.Feedback privacy policy…