Ohjelmakartan ulkopuolinen ohjelma

Saturday 11:00

Bofferityöpaja & Bofferointia, ohjattua joukkotaistelua ja jousiammuntaa aloittelijoille

Bofferointi, laji joka sopii kaikenkokoisille ja -kuntoisille ihmisille. Tule kokeilemaan konkareiden opastuksella, kuinka joukkue- ja yksilötaidot voivat ratkaista sotakentällä. Laina-aseita on tarjolla järjestäjien puolesta, mutta myös omien tuominen on mahdollista, kunhan tarkastutat ne järjestäjillä ensin. Laina-aseita löytyy aina lyhyen kantaman yhdenkädenmiekoista keihäisiin. Täällä pääsee myös kokeilemaan millaista on ampua bofferinuolia, ehkä jopa elävään kohteeseen. Mukaan tarvitset vain hyvän mielen ja rehdin urheiluhengen! HUOM. Ohjelmassa säävaraus, sateella ei bofferoida!

Roolipelihuone

Tässä tilassa roolipelejä läpi tapahtuman, tarkempi listaus ohjelmalehdessä, nettisivuilla ja roolipelitiskillä. "Hetki ylimääräistä
aikaa? Tule pelaamaan roolipelejä. Roolipelejä pääsee kokeilemaan ilman ennakkoilmoittautumista. Pelit sopivat niin aloittelijoille
kuin kokeneille pelaajille, ja lyhimmät pelit ovat vain puolen tunnin
pituisia."

Lautapelihuone – Mahjong

Tule pelailemaan Japanilaista Riichi Mahjongia. Riichi Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Tarjoamme opetusta vasta-alkajille koko Traconin ajan. Myös kokeneemmille pelaajille löytyy sopivaa haastetta. Tervetuloa kaikki Mahjongista kiinnostuneet!

Hengaushuone

Tule viettämään aikaa kavereiden kanssa, istumaan alas tai kokeilemaan konsolipelejä conin omassa olohuoneessa.

Lautapelihuone

Tule pelailemaan ja viihtymään lautapelihuoneeseen. Meiltä löytyy pelejä jokaiseen makuun. Tarjolla myös Mahjong- ja Go-lautoja. Työntekijät tarjoavat opetusta ja neuvontaa
kaikkiin peleihin. Tule pelailemaan kaverien kanssa tai vaikka yksin, seuraa (ja pelejä) löytyy kyllä. Olemme auki koko conin ajan!

Lautapelihuone – Go

Tule pelailemaan ja viihtymään lautapelihuoneeseen. lautapelihuoneen lautapelitiskiltä tarjolla on myös ja Go-lautoja. Työntekijät tarjoavat peliseuraa ja neuvontaa kaikkiin peleihin. Tule pelailemaan kaverien kanssa tai vaikka yksin, seuraa (ja pelejä) löytyy kyllä. Olemme auki koko conin ajan!

Saturday 13:00

Cosplayshakki

Cosplayshakki on velhonshakin tapaan toimiva peli, jossa cosplayhahmot toimivat shakkinappuloina kahden pelaajan pelatessa shakkia. Hahmot saavat neuvoja pelaajilta liikkumiseen ja saavat suorittaa erikoisiskuja nappuloiden syönnin tapahtuessa. Hahmot, eli nappulat myös saavat toteuttaa itse itseänsä, luoden kaaosta ja omaa tahtoa pelikentälle, kunhan siirto on shakin sääntöjen mukainen. Ohjelmaan on mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon netin kautta, tai paikanpäällä ennen ohjelmaa.

Saturday 20:00

Weiẞ Schwarz TCG – Turnaus

Nyt otetaan otakusta mittaa , kuka on Traconin kovin Weiẞ Schwarz-pelaaja?
Ota pakkasi mukaan ja näytä miten niitä sieluja syötetään!
Turnaukseen ennakkoilmoittautumalla takaat paikkasi turnauksessa.
Säännöt ja Turnauksen ennakkoilmoittautuminen :
https://docs.google.com/forms/d/1kRXxaJ9JmpMxpBmPYM3NgM9I5Xd5tIfkTUapnP3tcT0/viewform?usp=send_form

Sunday 14:00

Darrel Hardy – KaffeklatchSuositeltuIn English

Kaffeeklatch offers YOU an amazing opportunity to sit down and talk about anything and everything with our esteemed Guest of Honor. Is he a fan of the same game as you? How does he spend his evenings off? Have a cup of coffee and sit back on your chair for an opportunity to get to know one of the great minds of game design.

Pokemon TCG-piste

Muistatko vielä Pokémon-korttipelin? Tiesitkö, että kyseinen peli on YHÄ olemassa jo 14. vuotta ja jatkaa matkaansa niin kauan kuin Pokémonin faneja piisaa! Nyt Sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus päästä kokeilemaan niin kokeneet kuin ensikertalaisetkin lajin ystävät/fanit tätä peliä valmiilla harjoituspakoilla ja tutustumaan samalla tämän hetken formaattiin + kortteihin. Peli on erittäin yksinkertainen ja halpa korttipeli "kilpailijoihinsa" verrattuna, sekä nopea oppia muutaman harjoituspelin kautta! Keräilijöitäkin suositaan runsaalla irtokorttien valikoimalla, joita saa mukaansa "tuliaisiksi". ;)
"Se ei pelkää, joka pelaa".

Beyblade-piste

Beyblade Suomi yhteisö on mukana Traconissa.

Pisteeltä löydät erilaisia areenoita ja hyrriä joilla voit taistella ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Voit myös tulla keskustelemaan hyrristä ja sarjasta. Pisteellä pidetään myös huikea turnaus, johon voit osallistua omilla hyrrillä ja tarvikkeilla.

Piste on auki:
La. klo 11-20
Su. klo 9-16

Turnaus sunnuntaina klo 12 alkaen. Ilmoittauminen paikanpäällä.

Sallitut hyrrät: Beyblade Metal Fusion/Masters/Fury

My Little Pony: Collectible Card Game demotusta ja vapaata pelitilaa

Tule kokeilemaan suurta suosiota saanutta My Little Pony: Collectible Card Gamea, jonka pääsuunnittelija on Tracon 9 kunniavieras Darrell Hardy. Peli on helppo oppia, mutta sisältää paljon syvällisiäkin strategioita. Ponituntemus ei pakollinen, mutta ystävyyden taikaa on takuulla tarjolla kaikille.

Magic: The Gathering -turnaukset

"Magic: The Gathering turnauksia alkaen Lauantaina klo. 13 ja
Sunnuntaina klo 11 sitä mukaa kun pelaajia on tarpeeksi. Formaattina
toimii M15 draft. Osallistumismaksu on 15€ per turnaus ja joka
kierroksen voittajille palkkioksi M15 booster. Turnausten järjestäjinä
toimii kaksi virallista MtG tuomaria jotka myös mielellään opastavat
aiheesta kiinnostuneita pelin pariin. Turnauksiin voi
ennakkoilmoittautua lähettämällä sähköpostin osoitteeseen
draugo.silverscale@gmail.com ja tapahtumien alettua paikan päällä.
Ennakkoilmoittautujat ovat etusijalla kun turnaus lähtee
käyntiin."

Bofferityöpaja

Animekaraoke

Traconin animekaraoke on täällä taas! Tule laulamaan omia suosikkejasi viimevuodesta jopa sadoilla kappaleilla laajentuneesta listasta, josta löydät niin animemusiikkia kuin sekä J- että K-poppia joka makuun! Täysi kappalelista nähtävissä osoitteessa http://2012.tracon.fi/ohjelma/karaoke sekä karaokesalin edustalla ilmoitustaululla.

Warmachine / Hordes turnaus

Suuret koneet ja mahtavat hirviöt ottavat toisistaan mittaa kohtalon kentillä, kun figupelaajat taistelevat maineesta ja kunniasta. Peli sopii kaikille, joilla on omat armeijat ja jotka ovat ilmoittautuneet. Jos pelaajapaikkoja on vapaana, voi liittyä joukkoon ilman ilmoittautumista. Pelisysteeminä warmachine/hordes.

TouhouIn English

We are a community and an organization from Sweden named Touhou Sweden, and our activities are dedicated to the phenomenon Touhou Project. During Tracon 9 we'll be showing off everything that Touhou is all about! You will get a chance to play all the official Touhou games, listen to the wonderful Touhou music and hang around with alot of dedicated fans who all have Touhou as their common interest.

We have planned to host two tournaments in two different games of the series. Those will be Touhou 9: Phantasmagoria of Flower View and Touhou 12.3: Hisoutensoku. Make sure you sign up and join the fun!

Are you new to Touhou? Don't you know what Touhou is? Are you interested in learning what this is all about? Don't hesitate! We are happy to answer all your questions about Touhou!

Hope you'll say hello, and please enjoy your stay!
---
Tournaments:
Touhou 12.3 – Hisoutensoku – 19:00 Saturday.
Touhou 9: Phantasmagoria of Flower View – 12:00 Sunday.
Both tournaments are estimated to last for about 3 hours each.

Nyt demotetaan Infinityä!

Espanjalaisen Corvus Bellin Infinity-scifi-figuuripelin demotusta. Tässä 200 vuoden päähän sijoittuvassa joukkuetason miniatyyripelissä kilpailevien suurvaltojen erikoisjoukot ottavat toisistaan mittaa. Saavatko ritarijärjestöt pidettyä harhaoppiset avaruusapinat kurissa vai onko Nomadien anarkisteilla jotain sanottavaa asiaan? Tule ja vaikuta ihmiskunnan tulevaisuuteen!

Feedback privacy policy…