Ohjelmakartan ulkopuolinen ohjelma

Friday 15:00

Kummastukseen käypi tie - Ropecon 2021 tekstiseikkailuSopii alle 7v.Sopii 7-12v.Sopii yli 12v.Teema: Elementit

Saavut tuttuun tapaan Ropeconiin, mutta kaikki ei olekaan tänä vuonna ihan kohdallaan… Ohjelma on mitä sattuu ja tuntuu kuin todellisuus vääristyisi, mitä ihmettä?
Miksi coniväki käyttäytyy oudosti ja vapaaehtoiset poikkeuksellisesti? Onko mitään enää tehtävissä? Ropeconin kohtalo on sinun käsissäsi!

Pelissä pääset lukemalla ja valinnoilla vaikuttamaan tarinan kulkuun. Hyppää siis mukaan Ropeconin ensimmäiseen tekstiseikkailuun ja selvitä, millaiset voimat ovatkaan tämän kaiken takana!

KaappipukukilpailuKilpailu/Turnaus

Ropeconin kaappipukukilpailussa pääset viimeinkin käyttämään niitä proppeja, jotka ovat jo pitkään odottanut kaapissasi, että liittäisit ne osaksi hienoa asukokonaisuutta! Kisaan osallistutaan siis puvulla, jonka osat ja materiaalit löytyvät jo kotoasi. Kisaan otettiin hahmoehdotuksia 25.7. asti. Ehdotuksessa tuli ilmoittaa lyhyt kuvaus hahmosta esim. taistelija hiisi / fighter goblin tai ilkeä noita.
Kisaajilla on aikaa rakentaa ja kuvauttaa pukukokonaisuutensa lauantain 30.7. loppuun asti. Kilpailuun osallistutaan Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä hashtagia #ropeconkaappikisa. Tuomarit käyvät sunnuntaina kuvat läpi ja voittajat ilmoitetaan päättäjäisissä. Varmistathan, että tilisi on julkinen.

Feedback privacy policy…