The English translation of Kompassi is a work in progress. We apologize for the large number of missing translations.

If you are able to read Finnish, we recommend switching to Finnish via the link at the upper right.

Ropecon (2017)  Messukeskuksen Kokoustamossa 28.–30.7.2017

Ropecon on Suomen suurin roolipelitapahtuma, johon saapuu vuosittain yli 3000 kävijää. Kolmipäiväinen pelifestivaali tarjoaa ohjelmaa pöytäroolipeleistä larppeihin, kortti- ja figupeleihin sekä lautapelailuun. Itse pelaamisen ohella näkyvä osa ohjelmaa ovat luennot, paneelit ja työpajat. Ropeconissa järjestetään myös historialliset tanssiaiset, bofferiturnajaiset, useita kilpailuja ja niin paljon muuta ohjelmaa, ettei kaikkea ehdi mitenkään kokemaan yhden viikonlopun aikana. Ropeconiin kannattaakin tulla ennakkoluulottomasti kiertelemään ja osallistumaan itseä kiinnostavaan ohjelmaan!

Ohjelmaakin tärkeämpää on tunnelma. Moni kävijä saapuu Ropeconiin vuosi vuoden jälkeen viettämään aikaa yhteisen harrastuksen parissa ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ympäri Suomen. Ropeconista hyvää peliseuraa löytyy aina!

Ropecon järjestetään alusta loppuun saakka vapaaehtoisvoimin. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii Ropecon ry, jonka toiminnan tarkoitus on edistää ja kehittää suomalaista rooli-, kortti-, lauta- ja miniatyyripeliharrastusta.

Go to event home page…

Ticket sales

Ticket sales is not currently open.


Feedback privacy policy…