Concon 15  Ylioppilastalo A (Turku) 25.11.2017

Finncon 2018 -conitea järjestää tapahtumajärjestäjäseminaari ConConin Turussa lauantaina 25. marraskuuta. Tämänkertaisen ConConin teemana on erityisesti conien uusiutuminen.

Tapahtumapaikkana on Ylioppilastalo A:n Turku-sali, Turun yliopiston kampuksen kupeessa (Rehtorinpellonkatu 4) sairaalaa vastapäätä. Sisäänkäynti taloon on pariovista heti pyöräparkin jälkeen pitkällä seinustalla. Sali itse sijaitsee toisessa kerroksessa, portaiden päästä oikealle. Talossa on hissi ja invavessa.

Ohjelma-aika on klo 12-18, jonka jälkeen varattuna on ylioppilaskunnan sauna saman rakennuksen pohjakerroksessa. Kulku saunaan tapahtuu B-talon sisäpihalta, ravintola Proffan kellarin viereisestä, pohjakerroksen ovesta pihan perällä. Saunojia pyydetään ottamaan omat pyyhkeet mukaan. Saunatiloissa saa nauttia kohtuudella alkoholijuomia, mutta ne on hankittava paikalle itse.

Tapahtuma on tuttuun tapaan avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan alla viimeistään 22.11. Tapahtumaan voi osallistua ilmoittautumattakin, mutta tila on rajallinen (n. 50 hengelle) ja tarjottavat mitoitetaan ilmoittautujamäärän mukaan.

Go to event home page…

Enrollment

Enrollment for this event is not currently open.

The participant list of this event is public

See participant list…

Feedback privacy policy…