Animecon 2015  Kuopion musiikkikeskus 11.–12.7.2015

Animella tarkoitetaan japanilaisia piirrettyjä, con puolestaan on lyhennys sanasta convention. Animecon on animesta, mangasta sekä muusta Japanin kulttuuriin liittyvästä kiinnostuneiden viikonlopputapahtuma.

Animea ja mangaa voi harrastaa monella tapaa; cosplay-pukuja tekemällä/ostamalla ja pukemalla, animea ja mangaa katsomalla, kirjoittamalla blogeja, lukemalla alan lehtiä tai tekemällä fanitarinoita. Osa koristelee kotinsa sarjojen oheistuotteilla. Joillekin tärkeintä on visuaalinen puoli ja jotkut suuntautuvat enemmän musiikkiin, mutta kaikkia yhdistää rakkaus japanilaiseen populaarikulttuuriin. Haluamme jakaa tuota tunnetta kaikille kävijöille.

Animecon järjestetään jo kahdettatoista kertaa, nyt neljättä kertaa Nekocon Ry:n toimesta Kuopiossa. Päihteetön tapahtumamme tarjoaa kaikenikäisille* kävijöillemme puheohjelmaa, esityksiä, kilpailuja sekä supersuositun Kuopion sinfoniaorkesterin esittämän Animekonsertin. Muistattehan myös useiden alan yritysten ja käsityöharrastajien myyntipöydät mielenkiintoisine tuotteineen. Lauantai-iltana pääsette rentoutumaan iltabileisiimme.

* Osalla ohjelmanumeroista voi olla ikäraja tai -suositus.

Go to event home page…

Työvoima

Työvoimahaku ei ole tällä hetkellä avoinna.


Programme

The programme schedule for this event has been published

View programme schedule


Ticket sales

Ticket sales is not currently open.


Feedback privacy policy…